طراحی چهره با مداد | آموزش و آموزشگاه طراحی چهره با مداد در تهران

یادگیری و اشنایی با طراحی چهره با مداد و نقاشی چهره با مداد نخستین گام برای نقاشان و طراحان می باشد. طراحی چهره با مداد نياز به مهارت بسیار بالایی دارد. طراحی چهره هایی که با مداد به صورت هایپررئال انجام شده اند ممکن است برای شما بسیار شگفت انگیز و جذاب باشد. این نوع طراحی با مداد نیز امکان دارد تا حدودی برای شما سخت و دشوار باشد، اما با اشنایی با اصول و همچنین تلاش بسیار، می توانید این مهارت را کسب نمایید. 
در این نوع طراحی که زیر مجموعه آموزش طراحی با مداد است ، شما عزیزان بایستی با مواردی همچون نحوه ی قرار گرفتن مداد، نحوه ی حرکت دست و دیگر موارد به خوبی آشنا باشید. به همین خاطر ما در این مقاله علاوه بر معرفی طراحی چهره با مداد، این موارد را نیز به شما عزیزان به طور کامل اموزش خواهیم داد. در صورت تمایل به آموزش با ما تماس بگیرید.
طراحی چهره با مداد
در این صفحه تصاویر زیادی برای مدل طراحی چهره با مداد بارگزاری شده است.

طراحی چهره با مداد

در طراحی چهره با مداد، شما ابتدا باید یک مدل مناسب داشته باشید. می توانید از اشخاص اطراف خود به عنوان مدل برای طراحی درخواست کنید و یا با استفاده از یک آينه با اندازه ای متوسط، به گونه ای که از چهره ی شما کوچک تر نباشد، می توانید چهره ی خود را به عنوان مدل برای طراحی در اختیار داشته باشید. شما می توانید بعد از این که مهارت کافی را در این زمینه کسب کردید، از عکس ها و تصاویر نیز استفاده کنید اما در هر صورت توصیه ما به شما برای طراحی استفاده از سوژه ی عینی می باشد. پس از این که مدل مورد نظر خود را یافتید در طراحی چهره با مداد باید با مواردی همچون تناسب چهره، طراحی چشم ها، طراحی ابرو ها، طراحی بینی و نیز فرن لب و دهان به طور کامل اشنایی داشته باشید که توصیه می کنیم مقاله ی مربوط ب این موضع‌ را با دقت و به طور کامل مطالعه فرمایید.

طراحی چهره

نحوه ی قرار گرفتن مداد در طراحی چهره با مداد

برای گرفتن صحیح مداد در دست هنگام طراحی چهره با مداد، شیوه های بسیاری وجود دارد که این مورد با توجه به تکنیک نقاش و یا طراح تغییر پیدا می کند. در ادامه ی این بخش قصد داریم از میان حالت های گوناگون قرار گرفتن مداد در دست هنگام طراحی، تنها ۴ حالت رایج ان را خدمت شما عزیزان عرض کنیم.
یکی از حالت های قرار گیری مداد در دست هنگام طراحی چهره به گونه ای است که تقریبا مچ دست بر روی نوک و سطح مداد در بین سه تا از انگشتان شما قرار می گیرد. این روش برای شما تقریبا محدودیت های بسیاری را بوجود می اورد. این روش قرار گیری مداد در دست برای زمانی که دقت و توجه به جزئیات بسیار با اهمیت است و همچنین خط ها بسیار کوتا اند، بهترین حالت می باشد. در این حالت شما برای کشیدن خطوط بلند محدود می باشید و این روش در اصل هنگامی که قصد دارید از قسمت پهنای نوک مداد استفاده ی مفیدی داشته باشید، شما را بسیار محدود می نماید.
شیوه ی دیگری که با استفاده از ان می توان مداد را در طراحی چهره با مداد در دست گرفت، به این صورت می باشد که باید مداد را در میان انگشت شصت و چهار انگشت دیگر قرار بدهید، به گونه ای که انگشت اشاره و نیز انگشت شصت به عنوان نگه دارنده ی اصلی باشند. برخی از افراد امکان دارد که هر چهار انگشت زیر را به مداد خود متصل نمایند و برخی نیز ممکن است از هر تعداد انگشتی که بخداهند، استفاده کنند. البته هنگام طراحی چهره با مداد گاهی به صورت ناخودآگاه فقط از همان انگشت شصت و انگشت اشاره استفاده می شود، به گونه ای که سایر انگشتان به مداد متصل نمی باشند. با استفاده از این روش قرار دادن مداد در دستان شما می توانید از پهنای نوک مداد خود استفاده ی بهتری داشته باشید و مچ دستان شما هیچ گونه محدودیت نخواهد داشت و از آزادی بیشتری برخوردار خواهد بود. همچنین در کنار این موارد می توانید از نیروی شانه ها هنگام طراحی بهره ببرید. هنگامی که از این شیوه برای طراحی استفاده می کنید، می توانید با کمی زاویه دادن و چرخش از قدرت و کنترل بیشتری برای کشیدن و طراحی برخی از شکل ها برخوردار باشید.
نحوه گرفتن مداد در طراحی
در حالت بعدی گرفتن مداد در دست هنگام طراحی چهره، انگشت اشاره باید از بالا به طوری که به نوک مداد نزدیک است، فشار وارد نماید و همچنین انگشت شصت و میانی به عنوان نگه دارنده های دیگر مداد می باشند. در این حالت قرار گیری مداد، مداد تقريبا در راستای سطح کاغذ می باشد و شما می توانید از شانه های خود در این روش استفاده ی بهتری داشته باشید.
حالت دیگر که به روش قلم مو معروف است از جمله شیوه های قرار گیری مداد در دست می باشد. در این روش شما مداد به صورتی در دست خود قرار می دهید که مثل این که یک قلم مو را در دست خود گرفته اید. این حالت قرار گیری مداد تا حدودی با حالت اولی شباهت دارد با این تفاوت که در این روش قسمت بالایی مداد را با دست می گیرید. این امر سبب می شود تا در ترسیم و کشیدن خطوط از آزادی بیشتری برخوردار باشید. در این حالت به خاطر این که شما بالای مداد را گرفته اید، در صورتی که از شانه های خود هنگام طراحی استفاده نکنید و مچ دست خود را در مرکز قرار دهید، از شعاع بزرگ تر و بیشتری هنگام رسم طرح مورد نظر برخوردار خواهید بود و در واقع این امر موجب می شود تا شما خطوطی بزرگ تر را با دقت بسیار زیاد رسم نمایید.
تا به اینجا ۴ حالت رایج قرار گرفتن مداد در دست را هنگام طراحی چهره با مداد خدمت شما عزیزان عرض‌ کردیم، در حالی که حالت ها و روش های دیگری نیز برای این کار وجود دارد.
هر کدام از طراحی ها بر اساس راحتی که در هنگام کار دارند، حالت و روشی خاص را ممکن است برای خود انتخاب نمایند. اما نکته ی قابل توجه، میزان راحتی و همچنین دقت در هنگام انجام طراحی مورد نظر می باشد. در صورتی که قصد دارید خط های کوتاهی را با دقت بسیار بالا رسم نمایید، باید بر روی نوک مداد خود کنترل بیشتری را داشته باشید به گونه ای که نیرو در بخش انگشتان و همچنین مچ دست باشد. البته توجه کنید که این امر نباید به صورت مداوم و طولانی مدت باشد زیرا سبب ایجاد خستگی در دست می گردد. چنانچه می خواهید خطوطی بلند و صاف را در هنگام طراحی رسم کنید بایستی مداد خود را به نحوی در دست خود قرار دهید که دست شما در حالت آزادی قرار بگیرد و از نیرو و قدرت شانه های شما استفاده شود. وقتی که انگشتان خود را از نوک مداد فاصله بدهید می توانید از آزادی بیشتری هنگامی طراحی چهره با مداد برخوردار باشید و همچنین خط هایی بلند را به دقت پایین رسم کنید.
در طراحی چهره با مداد هنگامی که قصد سایه زنی را داشتید باید به حتما به نحوه ی قرار گرفتن مداد در دست خود توجه کنید. در سایه زنی نحوه ی قرار گیری مداد در دست با توجه به میزان سرعت، دقت و همچنین وسعتی که می خواهید سایه بزنید، تعیین می گردد. توجه کنید که امکان دارد در طول طراحی از کلیه ی روش ها و حالت های قرار گیری مداد در دست جهت ارائه ی طرحی عالی و بهتر استفاده شود. بنابراین به تمامی شیوه ها دقت کامل را کنید و برای ارائه ی یک طرح بی نقص و زیبا به خوبی تمرین کنید.

نحوه ی حرکت دست در طراحی چهره با مداد

در طراحی چهره با مداد توجه به این بخش بسیار مهم است. زیرا اگر با نحوه ی حرکت دست در هنگام طراحی چهره با مداد اشنایی کامل را نداشته باشید، عواقب خوبی را به دنبال نخواهد داشت. در صورتی که در هنگام طراحی مچ دستان خود را بسیار حرکت می دادید، توصیه می کنیم ادامه ی این بخش را به خوبی مطالعه فرمایید.
اگر دست از مچ حرکت کند موارد زیر صورت می گیرند:
  • این امر سبب محدود تر شدن فضای حرکت کردن مداد می شود.
  • حرکت دست از مچ موجب می شود تا کنترل کردن مداد برای شما بسیار سخت و دشوار شود.
  • با توجه به مفصل مچ این امر باعث می شود که به زودی خسته شوید ( به خصوص در مواقعی که طراحی مورد نظز نیاز به مدت زمان طولانی دار).
و در نتیجه می توان گفت سه مورد ذکر شده به خاطر حرکت مچ، علت بی کیفیت شدن طراحی و نقاشی شما می باشد. اما در ادامه ی مطلب به طور کامل به شما می گوییم که هنگام طراحی چهره با مداد چگونه باید دست خود را حرکت بدهید.
بهترین و مناسب ‌ترین نوع حرکت که عموماً در میان اساتید طراحی چهره و همچنین اساتید نقاشی مشاهده می‌ گردد، می توان به حرکت دست از کتف، شانه و سپس از آرنج و استفاده ی حداقل از موچ دست اشاره نمود.
هنگامی که دست خود را از کتف و آرنج حرکت بدهید موارد زیر اتفاق می افتد:
حرکت دادن دست از کتف و آرنج سبب می شود که فضای حرکت بسیار زیادی به وجود آید و همچنین می توانید بر روی بوم‌ های بزرگ و نیز کاغذ ها طراحی کنید.
در این حالت مداد شما به هیچ عنوان محدود نمی باشد و بسیار آزاد تر است و همچنین می توانید با سرعت و به راحتی بر روی مداد خود هنگام طراحی کنترل داشته باشید.
با توجه به این که مفاصل کتف و آرنج از مچ بسیار قوی ‌تر می ‌باشند، این امر سبب می ‌شود تا زمان طولانی تری را به طراحی کردن، سپری بکنید و دچار خستگی نشوید.
نحوه ی حرکت دست در طراحی
و در نهایت می توان گفت با این نوع حرکت، از حرکت مداد بر روی کاغذ خود حس و حال بهتری خواهید داشت و همچنین این حرکت بر روی طراحی و نقاشی شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
اما در ادامه قصد داریم دو نکته در رابطه با حرکات دست هنگام طراحی چهره با مداد خدمت شما عزیزان عرض کنیم. بنابراین به خوبی به ان ها توجه فرمایید.
توجه کنید که برای جزئیات و بخش های کوچک هم باید دست خود را از کتف و آرنج حرکت بدهید. به این گونه که در واقع مداد بایستی در میان انگشتان شما حرکت کند، به عبارتی دیگر انگشتان شما باید در فضایی کوچک مداد را جا به جا کند و مچ دست شما حداقل حرکت را انجام بدهد.
افرادی هستند که عادت دارند دست خود را از مچ حرکت بدهند و پس از مدتی نیز در مواقعی که حواسشان نیست دوباره به عادت قبل بازگردند. در واقع این امر کاملا طبیعی است. در این رابطه اصطلاحی به نام حافظه ی عضلانی وجود دارد که سبب می شود بعضی از کار های شما از طریق عضلات بدون تمرکز کردن زیاد به طور عادت صورت گیرند. برای این که این عادت خود را تغییر بدهید، در ابتدا انرژی بسیار زیادی نیاز خواهید داشت و تمرین هایی به صورت مداوم باید انجام بدهید. مهم تر از هر چیر این تمرین ها باید ساده باشند. زیرا نمی توان هم روی طراحی های پیچیده تمرکز داشت و نتیجه ی مطلوبی را ارائه داد و هم به این که دست از کتف و ارنج باید حرکت کند، تمرکز کرد.

در طراحی چهره با مداد، مداد از کدام قسمت باید گرفته شود؟

این سوال بسیار حائز اهمیت می باشد. اگر به یک طراح و یا نقاش حرفه ای هنگام طراحی و نقاشی توجه کرده باشید، متوجه می شوید که معمولا طراحان و همچنین نقاشان مداد خود را تنها از یک قسمت نمی گیرند و بلکه هنگام کار قسمت های مختلف ان را در دست خود می گیرند. به عبارتی دیگر برای بخش های مختلف طراحی و نیازشان مداد خود را از ابتدا، انتها و همچنین وسط ان در دست می گیرند.
اما در ادامه ی این مطلب قصد داریم در طراحی چهره با مداد، قسمت هایی از مداد را که می توان در دست گرفت و در کل نحوه ی کنترل بر روی مداد را شرح بدهیم و تفاوت بخش های مختلف مداد را خدمت شما عزیزان عرض کنیم. با ما همراه باشید.
ابتدای مداد شما در اصل برای بخش هایی می باشد که قصد دارید به جزئیات کار وارد شوید و یا به فشار دست بسیار زیاد نیاز دارید. در این صورت دامنه ی حرکت و همچنین نهایت فشار شما در این بخش از مداد خواهد بود.
وسط مداد شما عمومأ برای مواقعي مورد استفاده قرار می گیرد که شما قصد دارید طراحی چهره با مداد خود را آغاز کنید و همچنین می خواهید در طراحی خطوط شما زیاد پر رنگ نباشد. به همین خاطر فشار را از قسمت نوک مداد خود کم کرد و سپس دامنه ی حرکت مداد خود را هنگان طراحی بسیار آزاد تر می نمایید.
طراحی چهره
قسمت انتهایی مداد شما برای لایه گذاری و سایه پردازی های یکدست و ملایم مورد استفاده قرار می گیرد. به این صورت که در این حالت فشار دست شما به حداقل رسیده و تنها حرکت مداد را به طور رفت و برگشت کنترل می کنید.
توجه فرمایید که هنگام طراحی چهره با مداد هیچ فرقی نمی کند که از کدام یک حالت های نوشتن ( یا تحریری) و یا کفت دست برای در دست گرفتن مداد خود استفاده می نمایید. کلیه ی موارد ذکر شده برای این مدل طراحی مناسب است.
اطلاعات تماس با ما
تهران، میدان هروی، خیابان مجید افشاری(ساقدوش)، نبش کوچه بوستان هفتم شرقی و رحمانیان شرقی، پلاک ۷، طبقه چهارم، واحد ۱۰
تلفن ثابت : 02122324167
تلفن : 09126777406
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به آموزشگاه نقاشی وصال می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح